Mikaela <333


Hejsan svejsan :) Jag och Mikaela kom till mig för en stund sen och jag har visat henne runt i mitt hus. Nu sitter vi här och hon ska fixa lite grejer på min blogg :) Hon ska sova hos mig idag så jag lägger upp en bild sen på oss :) ha det så bra <333

Puss & Kram

God morgon


God morgon alla bloggläsare :) I gå kväll hade jag jätte svårt att sova... När jag halv sov och sov nästan helt ja då ska ju såklart min styvmamma ( Kina ) komma in i mitt rum, så jag kunde inte somna om... Så nu är jag vällllllldigt trött och lite hostig. Jag ska till skolan för jag orkar inte vara hemma det är så tråkigt och jag vill ju till skolan också för min älskade Mikaela ska ju sova hos mig idag :D Igår var jag ju hemma och sen när jag skrev till min kompis på msn ja då säger hon att vi har läxa så jag var ju tvungen att plugga igår också...Nu ska jag göra mig klar till skolan :)

Puss & Kram <333

:(

Jaha idag har jag knapppt kunnat sova för jag har jo hostat typ hela natten... Lite sömn fick jag men  jag har typ snytigt mig hela natten också men men sånt händer när jag är sjuk... :/ Jaha idag ska jag sova och städa... För om jag är frisk i morgon så kommer min älskade Mikaela att sova hs mig :D hoppas hoppas hoppas att båda är friska då :) För hon har feber och jag hostar... Juste jag har ju glömt att skriva att jag har börgat gymmnasiet :P Jag går barn och- fritid i Didaktus :) Jag tycker att det är en väldigt bra skola alla är snälla och trevliga. Jag fick nya vänner redan första dagen så man får väldigt lätt vänner tycker jag. I onsdags till tordags så åkte alla 1:or till Barnens Ö. Det var roligt , vi gjorde massa sammarbetsövningar och grillade och gjord allt möjligt :) tjejerna i min stuga körde ett spel som var väldigt roligt man fick reda på en massa grejer som man inte visst om varandra så det var roligt :) Aja ska sova lite tror jag så

hejdå alla sötisar :) <333


Hejsan svejsan :)


Nu har jag kollat på en film och kollat lite på facebook och kollat på min kompis blogg :) Hennes blogg heter ( mikaelahjorter.blogg.se ) spana in den :) Nu ska jag nog gå och ducha och sen blir det nog mer film ;)

pusspuss

Sjuk... :(


Ja nu sitter jag här och har precis vaknat. Och så är jag sjuk också!!! Varför ska jag just bli sjuk?? Aja jag är snorig och hostar och jag har ont i kroppen... I morgon tror jag inte att det blir någon skola för migt :/ Jag tror nog att jag bara ska kolla på film idag. Har inte lust att göra något annat.

Ha det bra så skriverjag igen lite senare :)

pusspuss

Hello :)


Ja nu har jag skapat min 3 blogg :P alla har ju försvunnit men den här ska jag försöka ha kvar :) Ja igår var jag hos min mamma med min bror Niklas och hans kompisar. Det var roligt... Sen idag kom jag hem till min pappa runt halv 5 och då skulle vi börja med middagen. Det blev taco :) Efter det så kollade jag lite på datorn och kollade på en film och nu sitter jag här och skriver :)

Ha det bra :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0