Känner att jag saknar dig :( <3

Emmely min älskade pingla. Jag vet inte om du läser det här men det hoppas jag. Jag saknar dig något enormt. Det känns tomt att inte få höra ditt skratt och allt knasigt som vi gör tillsammans. Saknar dig mer och mer ju dagarna går. Känns som att vi inte har träffats på 100 år :(. Jag älskar dig. Du lyser upp mina dagar som är grå och du finns där när jag vill ha stöd. Jag är så glad att jag träffade dig :) Du är en av dom bästa sakerna som hänt mig <3. Jag ville bara säga att jag saknar dig hjärtat :) <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Emmely är för alltid i mitt hjärta <3 :)
Saknar dig <3

lalalala

Nu var det hundra år sen igen. Aja det blir så när jag är hos mikis för då finns det ingen dator som man får låna :/. Praktiken har börjat och det har gått bra. Bara det att jag är sjuk nu. Sånt händer :P. Hela veckan har jag och mikis sovit hos hennes mormor för det var lättast så. Hon bor typ 2 minuter från vi praktiserar. Sen igår så blev jag sämre och ringde Kina så hon kom och hämtade mig :).
puss

Dag 2

Idag var det dag 2. Alla vet vad jag heter och dom ropar på mig och ber mig göra massa olika grejer och när vi ska samlas i en ring så vill alla sitta bredvid mig men det går ju bara att 3 gör det (1 på varje sida och 1 i knät). Det är roligt att vara runt dom för dom är så busiga och vill att jag ska leka med dom och andra grejer. Dom lyssnar på om jag säger åt dom att inte göra något som dom inte får och då lyssnar dom på en. Det känns bra att dom lyssnar. Alla frågar hur länge jag ska stanna och så. Och idag så var det en som frågade varför jag aldrig åt frukost med dom. Och då sa jag att det är bara för att jag börjar senare. Dom är så söta. Sen när jag ska gå så vill dom inte att jag sak det.
puss

Dag 1 Stella Nova

Igår var det dag 1 på Stella nova förskolan. Det gick bra och alla blev ju lite som klister bara för att man var ny. Det var svårt för mig att komma ihåg vad alla hette för jag har svårt för sånt, men nu kan jag nästan allas namn. Alla var så söta och alla ville att jag skulle göra massa saker med dom. I slutet av dagen så var jag väldigt trött och hade ont i huvudet. Tog en Ipren och gick och la mig.
puss

dag 7-8

Mitt internet har varit knaaas så har inte kunnat skriva, men nu när jag är hemma så kan jag skriva klart. Igår så var det sista dagen och vi åkte i backen och så åkte vi hem och packade. På kvällen så kom Morfar krister och anna och tomas. Mamma hade bjudit över dom på middag eftersom att det var sista dagen. Sen efter att vi ätit så gick jag till stor stugan för att vara med folket som var där. Sen gick jag hem och packade klart. Sen så gick jag upp vid 7 och gjorde det allra sista :P. Sen åkte vi vid 9 och kom hem 5. Då blev det pizza och just nu sitter jag och bara chillar framför tv:n :P
Det är så skönt att vara hemma. Jag saknar verkligen alla och ni kan inte förstå hur mycket <3 Det är bara tråkigt att jag inte kommer att få träffa en del på typ 5 veckor :'(. får hitta på något sätt att träffa dom ändå :) <3
puss

Dag 6

Idag så vaknade vi ovanligt tidigt. Vi åt och gjorde oss klara och sen så åkte vi till backen. Vi åkte hela dagen och kom nästan precis hem. Jag har dutschat och tagit på mig kläder och ska snart fixa håret och sminka mig. Sen ska jag äta och sen blir det stor stugan. vet inte riktigt vad jag sask skriva men det här måste jag bara säga.
Asså när man är med sina kompisar nästan varje dag så saknar man dom inte så mycket. Men när man har varit borta snart 1 vecka så märker man att man inte skulle kunna klara sig utan dom. Och då märker man också att man måste vara rädd om dom man har istället för att bara klaga och bråka med dom. Ni vet vilka ni är som jag har skrivit det här till och jag vill bara säga att jag älskar er och jag vet inte vad jag skulle göra utan er. Ni är för alltid i mitt hjärta. saknar er <3<3<3

Dag 5

Igår så var vi bara i backen och sen så  var vi bara hemma.
puss

Dag 4

japp mitt internet ville inte vara på min sida för än idag. Så nu ska jag åter berärtta vad jag har gjort. Dag 4 så skulle vi sjunga sing star hos oss ( mig). Men när vi packat upp allt och så så skulle det ju inte finnas något uttag. så vi fick gå vidare till Stor stugan. Där gjorde vi samma sak vi packade upp allt och allt funkade ända tills vi märkte att vi inte hade en fjärkontroll så vi kunde ju inte byta kanla till AV. Så det var bara att packa ihop allt för andra gången och den här gången gick vi till Morfar krister och där funkade allt. Tias skulle bestämma vilka låtar vi skulle ha. Sen när han tröttnade på det så sprang han runt och pruttade på alla. Hm.. inte så mysigt kanske. Sen så sa jag och Tina grejer han skulle säga tex. Skyll dig själv Tomas ( det skulle han säga efter att ha pruttat på Tomas.) Haha så söt. Ja sen efter det så gick vi hem till vår stuga och jag kollade på andra avenyn och mamma och Lasse gick och la sig.
puss

Dag 3


Idag åkte vi till skid backen och åkte lite. Det var typ inga där för alla hade typ drukit igår så dom var väll lite bakis :P japp och så fick jag reda på att mamma och hennes kille Lasse har varit tillsammans prick ett år idag :) ( eller dom träffades typ för första gången idag fast för ett år sen ). Eller hur nu mamma sa. Så vi åt potatisgratäng mmed kött och så fick jag lite champange eller hur det stavas :P och så fick jag smaka lite vin. Första gången mamma säger att jag får smaka sprit. Hura för henne :P. Just nu sitter jag i mitt rum och har tråkigt. I morgon blir det mer skidor och det ser jag fram emot för då kommer folk som jag känner som jag kan åka med. Nu ska jag kolla på Andra avenyn men jag skriver i morgon igen :)
puss

Dag 2

Japp Nu är det redan dag 2 och det har hänt lite idag. Vi gick upp vi 8 för att äta frukost. Jag var lite seg på att gå upp för jag orkade ju inte gå upp SÅ tidigt men var tvungen. Sen packade vi ihop allt och så åkte vi runt 09.30.  Sen blev jag hungrig som jag alltid är så då stannade vi i Sveg för vi skulle ändå handla lite mat. Jag åt korv med mos. mums :). Sen åkte vi och så kom vi fram till stugan typ 10 över 2 och man får stugan 3 så det var bara att vänta i stora stugan. Sen äntligen fick vi nycklarna och så packade vi in i huset och så packade jag upp mina grejer och så tog jag en dusch för jag kände mig snusk och sen så tog jag på mig och sminkade min och så. Och nu sitter jag i "mitt" rum och ska snart kolla på Andra avenyn tror jag :D. Jag skriver i kväll igen om jag kommer ihåg :P Juste sen ska vi äta taco till middag och så ska vi ner till stora stugan och kolla på melodifestivalen :) min moster älskar melodifestivalen så det är ju ett måste att kolla på det. Men jag lär ju leka med Hannna min kusin :)
puss
Tog bilderna nyss fast tog några fler :P

Dag 1

Nu har jag suttit i en bil i flera timmar och jag är äntligen framme. Jag har nu kommit till Bollnäs och det är här vi ska sova för natten sen i morgon åker vi tidigt till stugan där vi ska vara en vecka. Mamma hämtade mig i skolan runt 2. Sen åkte vi hem och packade och jag åt pizza :). Sen så åkte vi typ 3 till Lasse och bytte bil till hans istället för våran. Sen åkte vi och åkte och åkte. Sen runt 6 så stannade vi för att äta middag. För mig blev det taco. Sen så åkte vi resten av biten och nu har vi nästan precis kommit. Min lilla kusin Hanna gillar att leka med mig och vill gärna vara med mig och om jag har gått iväg så frågar hon vart jag är. Så söt. Och så han jag inte skriva klart för Hanna kom in och frågade om jag ville kolla på tv med henne och man kan ju inte säga nej. Men det var mysigt :) Nu ska jag hitta på något eller nått :)
puss

Orkar inte det här längre.

jag orkar inte med allt längre. allt det här suger

Japp :P

Jahapp då var det 1000 år sedan jag senast skrev. Så här ligger det till. När jag är hos frugan ( mikaela ) så får vi ALDRIG ha datorn för dom har bara 1 och dessutom så är det mikis men hon får aldrig använda haha lite roligt men men. Kommer inte ihåg senast jag skrev men jag har varit hos mikis hela helgen och i fredags så var vi bara hemma och sen på lördagen så var de party. Kan inte lova att jag var nykter haha :P Det var riktigt kul. Sen i söndags när man mådde lite sådär så ska man ju till mammas kille för att fira honom för han fyller ju år idag. Så innan vi åkte till honom så var min mammi så gullig så hon åkte och köpte mat på donken till mig. Mys.. Sen åkte vi hem och jag kollade på tv. Och i går (måndag) så var jag ju ledig som jag alltid är på måndagar. skönt. Och då städade jag och lite så. Och sen idag så hade jag 1 lektion och idag så ska mikis sova hos mig för mamma kommer ju inte hem :P Just ju kollar jag på tv och jag tror att mikis har somnat haha så söt :) nej nu ska jag kolla om hon är hungrig för jag ska laga mat då.
puss

RSS 2.0