Frugan :) <3

Japp igår så blev det ingen bio med pappa. Nej för min mamma ringde och sa att vi skulle till min kusin som fyllde 3 och jag hade helt glömt bort det. Så jag åkte och firade henne i stället. Sen kom jag hem och bestämde att jag och pappa skulle gå på bio när jag kommer till honom nästa gång. Så vi har i alla fall bestämt för om vi inte bestämmer så kommer det aldrig att bli av. Men sen så var jag bara hemma och tog det lungt ända tills mikis ringde och sa att hon ville att jag skulle komma till henne, men jag kunde inte för hade inget att åka på så hon åkte hit. Jag pratade med henne hela vägen och sen så åkte jag och pappa och hämtade henne på kungsängens station. När hon kom hit var kl typ 11 och vi hade inte så mycket att göra. Sen idag så var vi bara hos mig och chillade runt. Och nu så håller mikis på att göra något spel som vi ska spela sen. :)
puss så hörs vi :) <3

100 år sen?

Japp nu var det ett tag sen sist. Har inte haft tid att skriva och har inte fått tag på någon dator. Har varit hos mikis hela förra helgen. Från torsdag till måndag. I torsdags så åkte vi och åt på kungshallen med sköna människor för vi skulle fira micha och Salem men Salem skulle ju inte komma :/ hon hade något prov att plugga till. Och sen fredag,lördag och söndag så var vi bara hemma hos henne.I måndags så kom jag hem och lilla pappa hade saknat mig :) så söt. Sen har jag bara varit hemma men i torsdags (igår) så var jag hos mamma. Skulle prata med henne om allt möjligt och jag fick svar att jag inte skulle få någon hund :/ buhu.... Sen idag så har jag bara varit hemma och imorgon så ska jag åka och kolla på bio och äta ute med min pappa. :D ville vara med honom själv för 1 gångs skull så då ska vi gå på bio :) kommer att bli jätte mysigt :)
puss

Ledig denna Torsdag :D

Japp idag var jag ledig. Skönt. Idag har jag bara sovit, ätit, duchat och tvättat min kläder :P. Ska snart kolla på en film och sen så ska jag sova och fixa lite här hemma :) (i mitt rum) :P Sen får vi se vad jag hittar på. Vet bara att jag kommer att bara vara hemma :)
puss

Onsdags :)

Igår så var det en kort dag för vi hade inte sista lektionen :D as skönt. Och under hela dagen så försökte jag få tag på mikis men så klart så ska hon inte svara :/ men till  sist så svarar hon och säger att hon precis vaknade hm... Hon hade glömt att sätta på hennes larm kvällen innan så hon somnade och hade inget larm :/ haha typiskt henne. Efter skolan så gick jag ,Emmely och Kamilla till stationen och väntade på tåget. När tåget kom så hoppade vi på det och började prata om våra gamla djur som dött eller något. Vi började prata och Emmelys döda chinchilla :( och Kamilla började skämta om det och skattade och jag såg att Emmely bara blev surare och surare och änu mer ledsen :( Men kamilla fortsatte. Sen klev vi av tåget och jag hoppade på min buss och Emmely fick vänta på sin :/. När jag kom hem så la jag mig i sängen och kollade på film och på kvällen så fick jag veta att vi inte skulle ha skola på torsdag  "idag". Jag blev skit glad för jag kände att jag behövde vila ut lite.
puss

Skolan började :/

Japp i tisdags började skolan. Och det var inte direkt min dag. Emmely var på något konstigt humör för hon skallade mig flera gånger och så bet hon mig. Men annars så var väll dagen bra förutom att jag mådde illa hela dagen :/. Och sen när skolan var slut så gick jag, Emmely och mikis till jakan station och satt där i typ 2 timmar och vi kollade på alla som gick förbi och så pratade vi och så. Och vi satt på en bänk och då skulle Emmely ta över hennes ben till andra sidan men då var mitt huvud i vägen så jag fick en klack mitt på kinden och kinden blev röd och svullen :/ Jag började undra om Emmely var sur på mig eller något :(. Aja sen efter det så gick vi till centrumet och jag shoppade lite grejer som jag både "behövde" och behövde. Blev en kofta och leggings från Gina, 1 par vita och 1 par svarta knästrumpor från twilfit och 1 par knästrumpor och 1 par sockor från lindex. Blev jätte nöjd med mina fina köp :) Efter det så åkte jag hem och sov.
pözz

Sjuk :(

Igår så var man hos mikis och var tvungen att åka hem för att man spydde :/ Inte så kul. Så min snälla pappa kom och hämtade mig i hallonbergen och så åkte vi hem till kungsängen. När jag kom hem så gick jag och la mig och vaknade då och då och spydde och drack vatten. Så igår så sov jag många timmar. Och sen när jag spydde så fick jag panik för jag började spy blod så jag ringde sjuknummerupplysningen eller vad det heter och förklarade att jag bara fått i mig cola och vatten. Då sa hon som svarade att det inte var så bra att jag drack cola för det fräter på magen eller vad hon sa.Så jag fick inte mer cola :(. Så jag behövde inte få panik sa hon utan det var bara för att colan hade irriterat magen. Så idag mår jag lite bättre men mår fortfarande lite illa. Idag fick jag i alla fall i mig lite mat men tror att jag åt för mycket. Eftersom att jag inte ätit något på 1 dag. Aja nu sitter jag i sängen och niklas tjatar om att han vill ha internet så jag får väll ge det till honom så att han blir glad. :)
puss

Fredagen den 7 jan :)

Idag vaknade man av att alla gick ut och igenom mitt rum för att kolla på våra små valpar. jag och mikis gick upp väldigt sent. Sen kollade vi på film och lite så. Sen kl 4 typ så åkte vi till henne. Hon tog hand om tvätten och jag kollade på tv :P . Sen blev det mat och nu sitter vi på hennes rum och lyssnar på spotify och så. idag ska vi väll bara vara hemma tror jag och imorgon vet jag ej vad vi ska göra. Och på tisdag börjar vi skolan :/ fan vad jobbigt att vara tvungen att börja jobba igen. aja skriver sen :)
puss & pill

Måndags till Onsdag :P

I måndags så sov jag hos frugan för i tisdags så skulle vi vara barnvakt till min kusin som är 2. När vi kom till min moster på tisdagen så hämtade vi Hanna på dagis och sen så gick vi hem och lekte. Sen så blev det pizza till middag för min moster vet ju att jag älskar det :P Sen var vi uppe väldigt länge och sen till slut så somnade vi. Sen så gick vi upp 8 typ och det var då vi var barnvakt. Vi kollade typ bara på tv. och på ett program så var det en person som skulle ha hästbajs i ansiktet och då skulle jag förklara för Hanna att hästen äter och sen så går det igenom hela kroppen och sen så kommer det ut och då blir det hästbajs :P sen förklarade jag att det var samma som hände för människor och jag visade det på hennes Pippi docka så hon började slänga lilla gubben (pippis häst) och pippi på mig och frugan och så sa hon: här kommer hästbajs och här kommer pippibajs. haha asså vi garvade i timmar :D spelade in 3 videos när hon säger det men vet inte hur man lägger upp :/ aja... sen åkte vi hem till mig typ vi 2. Det var riktigt roligt :D
puss & pill

Söndag till torsdag :)

Asså kommer inte ihåg allt jag gjort men jag har varit med mikis och bara varit hemma och lite så. Igår så ringde pappa mig och sa att Luna vår lilla hund äntligen fått sina så valpar. Det blev 3 stycken och dom heter : Molly, Tindra och pricken. Så jävla söta asså. Aa... och nu har jag precis ätit och sitter och kollar på valparna :) skriver sen om jag har tid ;) men ska lägga upp bilder på dom små söta :) (  ska bara lyckas att ta för dom rör på sig så mycket )
puss & pill
Här är dom :)
den bruna heter Tindra, Den vit prickiga heter pricken så klart och den tredje som ser ut som ko-mönster heter Molly :D <3

Nytt år :D

Igår var det nyår och det var så skönt att börja om. Liksom ett nytt år andra upplevelser och man kommer att göra andra roliga grejer. Igår var vi hos mikis mormor och åt middag. Sen efter det så drog vi till hennes pappa snabbt och hälsade på honom. Sen på vägen hem till mikis så träffade vi Markus och då gick vi till Haddy snabbt. Sen gick Jag, Mikis, Claudia, Michelle mm.. till Mikis. Där var det lite folk så vi satte oss och var sociala. Sen kom det mer och mer folk och det blev roligare och roligare. Sen på 12 slaget så kollade vi på raketerna och sköt lite raketer vi också och drack skumpa och så. Träffade riktigt trevliga människor :) Sen blev det sent och jag la mig i sängen sen kom det folk hela tiden in i rummet. Och det var många som blev ledsna och så. :( Men sen blev det lite bättre tror jag. Och nu sitter jag och skriver om min sista dag på 2010 :( känns lite konstigt ändå att 2010 är slut. Men nu väntar 2011 på alla underbara ;) Nu ska jag göra lite annat men ska lägga upp en bild på hur jag såg ut igår ;P
Aja blev åt fel håll men ni ser ju ändå ;P
puss & pill

RSS 2.0